Over ons


Geschiedenis

Wat in 1952 door de heer A.F. van der Hoeven begon als een loonbedrijf voor de glastuinbouw, is heden ten dagen uitgegroeid tot een vertrouwde groothandel in kunststof buizen en hulpstukken waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

In 1965 werd begonnen met het zelf fabriceren van PVC en PE buizen.
Een bezoek aan Italië vormde het begin van het ontstaan van van der Hoeven plastics. De reis die bedoeld was voor het inkopen van verwarmingsbuizen, eindigde in de aankoop van een extruder. Vanaf dat moment begon de heer Van der Hoeven met het extruderen van zijn eigen buizen. Van het één kwam het ander en al snel beschikte hij over meerdere extruders.

In 1973 werd gestopt met de eigen productie en richtte van der Hoeven plastics zich volledig op de verkoop van kunststof buizen en hulpstukken.

Met leveringen aan weg- en waterbouw, installatiebedrijven, loodgieters en tuinbouwinstallateurs heeft van der Hoeven plastics inmiddels een afzetgebied opgebouwd dat heel Nederland bestrijkt. Als familiebedrijf (inmiddels 2 generaties) in hart en nieren en met de kennis die meerdere decennia beslaat, heeft van der Hoeven plastics bewezen een betrouwbare partner te zijn voor vele bedrijven.

De kracht van Van der Hoeven Plastics

Met een groot magazijn van meer dan 4000 m2, beschikt van der Hoeven plastics over genoeg oppervlakte om direct uit voorraad te kunnen leveren.

Zowel grote als kleine bestellingen worden door eigen vervoer bij de projecten door heel Nederland afgeleverd. Door een grote voorraad en door het transport in eigen beheer te houden, kunnen wij garant staan voor snelle dagelijkse leveringen.